Tussendoortjes 

‘Special treat’ shuffle

Dit is misschien dé shuffle lijst waarbij je het meest gaat watertanden. Het leukste van deze lijst is dat alle producten heel gezond zijn. Je kunt hier dus zonder schuldgevoel van genieten. Toch hebben we een kleine side note: het beste is deze treats niet vaker dan één keer per dag te eten. Het is misschien heel shocking, maar ook sommige gezonde producten kunnen veel suiker of vet bevatten. Geniet er dus maximaal van, maar wel met mate!

In deze shuffle lijst stel je geen gerecht samen, maar kies je één kolom en dat is je snack voor dat moment. De extra super bonus in deze shuffle lijst zijn de CABAU WEEKEND TREATS. Deze kolom bevat allerlei heerlijke én gezonde Cabau recepten waarvan je lekker kunt smikkelen in het weekend. Denk aan brownie bites of muffins. Behalve lekkere baksels staan er ook verrukkelijke smoothies en drinks tussen. De drinks mag je trouwens dagelijks nemen. Wat een traktatie! De recepten worden bijgevoegd!

Heb je wat van je weekend baksels over? Lucky you, dan heb je doordeweeks ook nog iets heerlijks om van te smullen. Een andere optie is het braaf invriezen en bewaren voor het volgende weekend.

Noten
Walnoten, pecannoten, 20 gram cashewnoten, amandelen, pistachenootjes etc.
Ongezouten noten mix
20 gram
Gedroogde vijgen
1 portie = 1 klein handje abrikozen, rozijnen, dadels, pruimen etc.
Edamame
50 tot 100 gram
Geroosterde kikkererwten
(portie 50 – 60 gram)
Sojabonen
50 tot 100 gram
Brownie bites
(1 portie = 1 bite)
Proteine muffins
(1 portie = 1 muffin)
Collagen smoothie bowl
Zie Cabau App
Very Berry smoothie
Zie Cabau App
Power drink
Zie Cabau App
Green Goddess Smoothie
Zie Cabau App