Hoe werkt het?

Shuffle Meal Plan

Uitleg Cabau Shuffle Meal Plan

Let’s be honest.. zorg je wel goed voor jezelf? Self care betekent niet alleen een maskertje opsmeren of een lekker lang bad nemen. Self care betekent ook goed voor jezelf zorgen op het gebied van voeding. De juiste voedingstoffen binnenkrijgen zodat jouw lichaam voldoende energie binnenkrijgt om te stralen. Of je nu wilt afvallen of gezond wilt eten, CABAU LIFESTYLE got your back! Met deze shuffle schema’s is gezond eten niet alleen makkelijk, maar ook gevarieerd en lekker.

Shuffle betekent variatie en dus afwisseling. Met behulp van de lijsten kun je zelf je gerechten samenstellen en leer je makkelijk te variëren 

Variëren kun je leren

Geen zin en tijd om urenlang het internet af te struinen op zoek naar nieuwe lekkere recepten.. herkenbaar? Wij gaan je helpen om zelf je maaltijden telkens te variëren, want: variëren kun je leren!

Tijdens onze “Bloom Transformation” hielpen wij jullie powervrouwen door middel van dagschema’s. Dagmenu’s zijn heel handig, maar je kunt niet je hele leven lang menu’s opvolgen. Om die reden doen we het deze keer iets anders: we gaan je handvatten geven, zodat je heel makkelijk zelf de meest lekkere en gezonde maaltijden kunt samenstellen.

Shuffle je maaltijden

Elke maaltijd (ontbijt, lunch, diner en snacks) is een andere categorie. Elke categorie is onderverdeeld in verschillende opties. Zo heb je bij het ontbijt de keuze uit Crackers/Brood, een Ontbijtbowl of een Power Meal Shake. Je kiest dus eerst je optie en daarna kies je je ingrediënten. 

Zo stel je jouw maaltijd samen

Heb je een optie gekozen? Begin dan aan het shuffle schema. Het shuffle schema is verdeeld in verschillende stappen. Begin bij stap één en stel aan de hand van de stappen jouw maaltijd samen.

Voorbeeld Shuffles​

We kunnen ons goed voorstellen dat het nog een beetje onduidelijk voor je klinkt.
Wij zijn al gewend aan het shuffelen, maar als beginner moet je er soms even inkomen. Om die reden hebben we onderstaand een paar voorbeeld shuffles voor je samengesteld.