Fase 3 – Bloomfase / Dag 2 van 14

Dag 2

Ontbijt

High Protein Breakfast Smoothie

Ingrediënten:
– 200 gram mango (mag uit de vriezer)
– ½ peer
– 200 ml sojamelk of amandelmelk
– 25 gram havermout
– Optioneel: 1 maatschep  Cabau Protein Shake

Alles in de blender en mixen maar.

Tussendoor

Healthy nut bar

Lunch

Eimuffin

Vandaag eet je de andere eimuffin samen met snackgroenten, zoals een ½ komkommer en wat worteltjes.

Tussendoor

Snackgroenten met 1 eetlepel hummus

Diner

Groentelasagne

Left-over van vorige week. 

Late Night Snack

Grilled Fruit

Ingrediënten:
– 1 perzik
– 1 nectarine (of peer)
– sap van ½ sinaasappel
– ½ eetlepel kaneel
– paar druppels vanille essence (of ½ theelepel vanille poeder of ½ vanillestokje)
– ½ eetlepel olijfolie.

Bereiding:
1. Verwarm de oven op 200 graden. Was het fruit en snijd doormidden of in kwarten.
2. Leg het fruit in een ovenschaal. Pers de sinaasappel uit en vang de helft van het sap op. Meng dit met de kaneel, vanille en olijfolie.
3. Giet het mengsel over het fruit en plaats het voor 15 minuten in de oven.
4. Lekker met 2 eetlepels sojayoghurt!