Ingrediënten: – 200 gram mango (mag uit de vriezer) – ½ peer – 200 ml sojamelk of amandelmelk – 25 gram havermout – Optioneel: 1 maatschep Cabau Protein Shake
Vandaag eet je de andere eimuffin samen met snackgroenten, zoals een ½ komkommer en wat worteltjes.
Tussendoor
Snackgroenten met 1 eetlepel hummus
Diner
Groentelasagne
Left-over van vorige week.
Late Night Snack
Grilled Fruit
Ingrediënten: – 1 perzik – 1 nectarine (of peer) – sap van ½ sinaasappel – ½ eetlepel kaneel – paar druppels vanille essence (of ½ theelepel vanille poeder of ½ vanillestokje) – ½ eetlepel olijfolie.
Bereiding: 1. Verwarm de oven op 200 graden. Was het fruit en snijd doormidden of in kwarten. 2. Leg het fruit in een ovenschaal. Pers de sinaasappel uit en vang de helft van het sap op. Meng dit met de kaneel, vanille en olijfolie. 3. Giet het mengsel over het fruit en plaats het voor 15 minuten in de oven. 4. Lekker met 2 eetlepels sojayoghurt!