Meet onze voedingscoach Roos

Hé hallo! Mijn naam is Roos en ik ben al sinds 2015 actief als voedingsdeskundige. Het startte als een behoefte die ontstond vanuit mijzelf. Ik was behoorlijk wat kilo’s aangekomen tijdens mijn studententijd en had altijd een strijd in mezelf. Ik wilde heel graag slanker zijn en gezond leven, maar het lukte me telkens niet. Ik probeerde allerlei diëten uit, van koolhydraat arm, tot shakes. Ze werkten wel, maar zodra ik mijn streefgewicht had bereikt en weer ‘normaal’ ging eten, kwamen alle verloren kilo’s er weer aan.

Na mijn bruisende studententijd brak het meer ‘serieuze’ leven aan. Niet meer wekelijks feestjes en meer balans. Vanaf dat moment begon ik steeds meer in te zien dat een gezond gewicht niet bereikt kan worden met alleen een dieet. Het kan alleen bereikt worden als je voor 100% kiest voor een gezonde(re) leefstijl. Daarbij zal je af en toe wat moeten laten en jezelf vaker de bank af slepen dan je in eerste instantie wilt, maar eindelijk loont alle inspanning.

Ik ben ontzettend trots dat ik deel uitmaak van het Cabauteam. Ik krijg hier alle ruimte om mijn ideeën te pitchen en uit te werken. Zo heb ik voor jullie de Bloom Transformation, het Shuffle Schema, de 5-day Superfood Detox en After Detox mogen opzetten en uitwerken. Ontzettend leuk om te doen en de lovende reacties in de Bloomtalk (waar ik graag in meekijk) zijn overweldigend en fantastisch om te horen. 

Wat mogen jullie verwachten?

De komende tijd zal ik meer leuke schema’s of plannen samenstellen. Wat er op de planning staat, houden we natuurlijk nog even geheim. Mochten jullie nog verzoeken hebben of behoeften aan bepaalde schema’s of tips omtrent voeding, laat het dan weten! Ons team en ik staan altijd open voor suggesties vanuit de community!

Speciaal voor premium leden

De komende tijd gaan we onze premium leden wat nieuws aanbieden: leerzame blogs over gezonde voeding en een gezonde lifestyle. In deze blogs ga ik jullie allerlei geheimen en trucjes verklappen, die je helpen jouw ideale lichaam te bereiken en in stand te houden. Mijn premium blogs leren je écht wat nieuws of gaan dieper in op bepaalde onderwerpen dan andere, meer algemene blogs. Ik hoop écht dat jullie er veel aan gaan hebben!

Lieve dames, geniet van het leven met volle teugen en besef dat dit genieten niet enkel hoeft te bestaan uit alcohol en ongezond eten. Dat zou ook maar raar zijn toch? Misschien is het soms moeilijk, maar ik beloof het je: als je de juiste balans hebt, zal je leren te genieten van jouw gezonde lifestyle en een lijf hebben waar je jezelf voor 100% in thuis voelt.

Let’s bloom! Heel veel liefs van Roos

Lees meer premium blogs

Koolhydraten: ja of nee?

Sinds een aantal jaar zijn we massaal minder koolhydraten gaan eten om af te vallen. Koolhydraten zouden slecht voor je zijn en zorgen voor extra vetopslag. Hoe zit dat nou precies? Je leest het hier!

Lees verder »